Ar og arvæv – sådan påvirker de kroppen

Et ar er et minde der for evigt vil være en del af dig, det behøver arvæv derimod ikke.
Det kan løsnes og vil gøre en stor forskel for dig og dit velbefindende.

Et ar kan være forbundet med svære følelser og smerter ligeså vel som at det slet ingen tydelige gener giver.
Mentalt handler det om at forene dig med den historie der hænger sammen med arret, og så længe arret er hårdt og spændt vil det for altid minde dig om oplevelsen.
Fysisk handler det om at fjerne spændingen i arret og arvævet så det bliver så smidigt som muligt. Når spændingen er væk vil du ikke hele blive mindet om historien der hænger sammen med arret, hvilket giver mindre/ingen smerter = overskud. 

Et spændt og usmidigt ar kan give dig begrænsninger ifht bevægelser generelt, men også andre gener afhænger af hvor arret sidder. Ex. kan et 12-15 cm ar fra et kejsersnit vise sig at være skyld i evt. smerter i ryg/bækken, eller et ar fra en operation for diskusprolaps kan være skyld i smerter i benene.

Min oplevelse er at jo flere ar, jo større risiko for at der er manglende overskud i hverdagen, da der er mange historier som klienten ubevidst forholder sig til hele tiden. Dette giver mange stress symptomer.

Jo tidligere du får løst disse spændinger jo hurtigere kan du forholde dig til historien, som en del af dit livshistorie. Arret kommer til at se anderledes ud og du vil opleve at historien ikke længere fylder i din hverdag, samt at du kan holde ud at se på arret, hvilket giver dig mere overskud.

Jeg har hjulpet mange med at løsne deres ar. Ar efter kejsersnit, ny hofte, ulykke med motorsav, fjernelse af livmoder, galdeblære og fedtknuder, knæ-operationer, diskuprolaps, stivgørelse af ryghvirvler, kikkertundersøgelser m.fl.

Alle melder tilbage at det har haft positiv indflydelse på deres velbefindende. Eksempler på de positive udfald er f.eks: Mave/tarmsystemet fungerer bedre, smerter er forsvundet og bevægeligheden i området er blevet større.

Sidder du nu og tænker at du da også har ar, og har lyst til at få hjælp til at få dem løsnet, samt mærke hvilken positiv indflydelse det kan have på din krop, dine evt. smerter og dit velbefindende så bestil tid til en behandling hos mig.

Er du i tvivl om det evt. er noget jeg kan hjælpe dig med så ring til mig på 5049 1099. Tager jeg ikke telefonen så læg en besked og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.