OBS – Vigtig info i denne periode med Corona-virus

Jeg vil gerne fortsætte med at behandle i denne virus-tid. For at kunne dette, har jeg brug for jeres hjælp. På samme måde som Danmark og Danmarks befolkning har brug for jeres hjælp til at undgå at Corona-virussen spredes for hurtigt, samt rammer de svage.

Er du forkølet, har ondt i halsen, feber eller i øvrigt er utilpas henstiller jeg til at du venter med at bestille tid til du igen er ovenpå.

Har du familiemedlemmer der er ramt af Corona-virus henstiller jeg til at du venter med at bestille tid til I alle er fri for smitte.

Bliver du syg på behandlingsdagen sender du mig blot en sms eller giver mig et opkald, så annulerer jeg aftalen.

Jeg håber vi sammen kan hjælpe hinanden med at holde smitten fra døren så jeg stadig har mulighed for at hjælpe dem der har brug for det.